Mi köze van a vasútnak a szerelemhez? - Kata és Ádám, a Te történeted játék nyertesei

Puhán indult el a vonat, szinte észrevétlen. A fiú megpróbálta a bőröndjét a keskeny csomagtartóra feltornászni, mielőtt lehuppant az ablak melletti ülésre. Pont a lánnyal szembe. A lánnyal szembe, aki nemcsak első látásra vonzó volt, de éppen abban az egyetemi jegyzetben mélyült el, amit ő is most halászott elő a kézitáskájából. Az első cinkos pillantás, az első egyetemi szemeszter, az első vonatút hazafelé - és egy életre szóló kapcsolat. Így kezdődött a történet. 

Persze a gondviselés semmilyen képében nem figyelmeztette a budapesti IC utasait, hogy itt éppen most valami életre szóló dolog történik. Nem kocogtatta meg Kata vagy Ádám vállát, hogy azzal az emberrel, aki most veled szemben ül néhány év múlva majd keresitek ezt az ülést és ezt a szerelvényt, hogy az esküvőtökre készülve elkészüljenek a jegyesfotók itt, a szerelvények, vágányszámok és vonatfütty birodalmában. Ők csak azt a vicces helyzetet konstatálták, hogy éppen a vonaton találkoztak egymással, miközben már egy hete járnak mindketten az építész szak első évfolyamába. 

Amikor a sok jelentkező közül választani kellett, hogy kinek a történetét örökítem meg a Te történeted játékban, láttam már magam előtt a fotózást az állomáson és az izgalmas, bensőséges, sallangmentes esküvőt, amit Kata és Ádám elképzelt és amit aztán meg is tudtak valósítani. Az esküvői fotózással a történetmesélés a célom: nemcsak a kiemelt pillanatok megörökítése, hanem két ember, két család, egy szerelem és egy fontos nap történetének elmesélése képekben. Ajándékot szerettem volna adni annak, akinek a története számomra a legigazibb - ez lett Kata és Ádám. A jegyesfotózás után már semmi kétségem nem volt abban, hogy jól választottam. 

Kövesd a történetüket itt a blogon, vagy  a Facebook oldalon!

Next
Next

Miért jó esküvői fotósnak lenni Pécsen?